Feedback

Udvalgte udtalelser for at vise, vores erfaringer med alle typer af arbejdspladser og grupper. TRE TING KAN IKKE SKJULES: EN MAND PÅ EN KAMEL, KÆRLIGHED, DELTAGELSE I ET HUMOR.DK-KURSUS


Foredrag for 50 erhvervsledere
Per Ryt-Hansen arbejder med humor for alvor. Han fylder ikke én med tomme kalorier, men har så mange vigtige pointer, at man går beriget hjem efter et foredrag. Flere af hans guldkorn - og fuldkorn - har jeg taget direkte med mig på arbejde dagen efter. Og så gør det jo ikke noget, at man bliver herligt underholdt, mens man tager imod hans undervisning. Alle 50 ledere var begejstrede.
Paula Larrain, kampagneleder for erhvervsfremstød

 
Konferenceleder og underviser på konference i Malaga for 300 deltagere
Du er en fremragende underviser og kursusleder, der er med hele vejen. Du ved hvornår, og hvordan du skal tage hånd om både det ene og det andet. Og så er din humoristiske tilgang lige mig.
Dion Sommer, professor


Foredrag og humor-teambuildig for 150 medarbejdere
Tak for stor grundighed, flot afvikling og en energi på højde med den, vi producerer!
Helle Dige Pedersen, manager, Group Finance & Operators


Hel dag for 30 medarbejdere
Tak for en forrygende innovationsdag,
Allan Lardel, redaktionschef, P4 Sjælland

 


Halv dag for 60 jura-, økonomi- og tegnsprogsstuderende
Tak for det hele. Fire fantastiske timer med humor og studieglæde, som jeg håber, vi kan gentage næste år. De to andre afdelingsledere var også begejstrede.
Pia Vendelbo, cand. jur., afdelingsleder


3 timers foredrag for 110 medarbejdere
De timer, vi tilbragte i selskab med Per Ryt-Hansen, var både inspirerende, opløftende og til at blive klog af. Per fik på humoristisk og pædagogisk vis sørget for, at alle fik noget med hjem, som kan medvirke til, at vi i fællesskab kan skabe en lidt sjovere og gladere hverdag for hinanden.
Anne Marie Olesen, cand. jur. policechef 

 


Kursusdag for 18 ledere
Det er sjældent, at kursusdeltagere griner så meget i løbet af et kursus og flygter ud på toilettet, ikke fordi de keder sig, men fordi det var et problem at holde sig for bare grin .
Morten Herlev, journalist, Jyske Bank

 


Personaledag for 18 skolepædagoger, Mål- og værdiafklaringsdag
Vi har været rigtig glade for at samarbejde med Per, omkring vores mål- og værdigrundlag. Han er god til at sammenfatte og målrette materialet, så det passer til en given praksis, via samtaler og dialog før og under personaledagen. Han er professionel under hele forløbet og er god til at facilitere og sætte tanker i gang, som kan lede til en videre proces i personalegruppen.
Per varierer undervisningen med morgensang, praksisøvelser og humor, der skaber en munter stemning - og ikke mindst et teoretisk grundlag.
Han lytter og sammenfatter og er samtidig ydmyg over for den personalegruppe, han står over for. Efterfølgende kommer han med ideer til hvordan, et videre forløb kan se ud i praksis, og sørger for, at vi holder fast i det, der er aftalt.
Vi kan kun give Per store anbefalinger herfra.
Tanja Sebber Larsen, tillidsperson

 


Gå-hjemforedrag for 400 deltagere
Per Ryt-Hansen serverede sine pointer med et oplæg, der var lige i øjet – humoristisk og en god afslutning på konferencen om attraktive arbejdspladser, samtidig gav oplægget stof til eftertanke. Vi kan bestemt anbefale Per Ryt-Hansen.
Britt Lyndgaard, projektchef

 


3 timers foredrag for 100 ansatte
Tak for et overordneligt morsomt og idefyldt foredrag. Alle 100 personaler fra alle faggrupper var engagerede i alle 3 timer.
Hvor blev der grinet, og vi fik viden og værktøjer med os. Jeg vil tro, at det gennemsnitlige kalorieforbrug nåede op på det, der
svarer til til en gåtur på en halv time. Du har givet mig lyst til at skubbe til humoren i min arbejdsdag.
Helle Jensby, afdelingssygeplejerske


Gå-hjem foredrag for 100 deltagere

Alle var tilfredse. Også de inviterede kunder. Det var en perfekt afslutning med et stort grin til at går hjem på. Har du i øvrigt plads i kalenderen den 24. marts igen her i Odense?
Planlægningsgruppen

 


Foredrag for 130 folkeskolelærere
Jeg var meget imponeret af dig! Du er en fantastisk inspirerende taler og forfører. Du ejer virkelig humoren som redskab. Og dine evner til at holde store grupper ”i hånden” og i ”ånden” er enestående.
Jan Thygesen Poulsen, tidligere præsident for Den Danske Latterbevægelse

 


Foredrag for 30 medarbejdere
Tak for en rigtig god indsats. Dit bidrag ramte plet på alle tre ønsker: Vi fik inspiration til vores møder, vi fik indkredset vores fokusområder, og så fik vi grinet sammen. Der var meget stor tilfredshed, da vi evaluerede weekenden, og flere deltagere bad om dine kontaktoplysninger.
Lisa Fischel, konsulent

 

 
Foredrag for 70 medarbejdere
Tak for et fantastisk foredrag. Bestyrelsen vil allerede nu gerne hyre dig til næste år. Gode overvejelser og redskaber og jeg selv – som intern underviser – tager en masse elementer med mig.
Pia Kratman Holm, udviklingskonsulent

 


To foredrag for 300 og 100 fra seniorstyrken
Vi har aldrig før haft 300 personer og 100 personer til foredrag i henholdsvis København og Esbjerg. Et større antal måtte endda afvises på grund af pladsmangel. Per Ryt-Hansen formåede til fulde at inddrage og indtage begge forsamlinger. Hele salen lo ustandselig af fulde kraft, der var rigtig meget god energi, og der var anekdoter, der gav anledning til refleksioner over livet, døden, sundheden og om fortsat at være styrmand i eget liv. Jeg tog hjem begge dage´- beriget med både alvorsord og en dejlig befriende humor. Vi siger tusinde tak for nogle vidunderlige timer.”
Jens E. Jørgensen, institutionsleder, BUPL`s Pensionist-sektion


Halv kursusdag for 25 medarbejdere
Der har været rigtig god tilbagemelding på dit foredrag. Kollegaerne har virkelig udtrykt stor begejstring over det. Vi er i gang med at prøve dine mange forslag. Til slut TAK for et godt kursus - endnu en weekend nærmer sig, så GOD WEEKEND.
Birthe F. Klinkowsky, leder, miljøkontoret 


Humor- og trivselsdag for 25 ansatte
Tusind tak for sidst, det var en forrygende god søndag. Alle har været super glade for det hele. Din personlighed og humor falder helt i tråd med apotekets og mine holdninger, så du skal blive anbefalet til alle sider.
Inge-May Petersen, ledende farmaceut, Svaneapoteket i Lyngby


Humor- og innovationsdag
Tak for gode input og anbefalinger, det er meget værd. Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger om arrangementet, og der er et stærkt ønske om, at vi følger op på de gode idéer, så det arbejder jeg på. Rigtig god weekend - jeg håber, vi snart kan gøre brug af din innovationsekspertise igen
Ane Høiberg Nielsen, kontorchef, Naturstyrelsen Aalborg, Miljøministeriet


  • SHU▪ BI ▪ DUA-quiz i samarbejde med Jørgen Thorup, tidligere shubidua - for 35 medarbejdere 

    Tak for et helt fantastisk arrangement. Det var lige præcist, som jeg havde forestillet mig det: udvikling og socialt samvær med et strejf af jul. Du og Jørgen udgjorde et virkelig godt makkerpar og fik sammen gjort aftenen til en succes. Tusinde tak!
    Sally Heman, leder, Louisegården

 


Foredrag for 50 gæster på Restaurant Gyngen
I går var jeg på Restaurant Gyngen og hørte et foredrag med Per Ryt-Hansen. Det var hylende morsomt og meget informativt. Hvad koster det at får Per ud?
Hanne Mokvist, Egå


Kursusdag for hel skole
Over 1 minuts stående bifald taler for sig selv, men jeg beundrer din evne til at samle folk. Det har været en meget inspirerende personaledag og den bedste start på det nye skoleår.
Carsten Nielsen, trivselsudvalget, Engstrandskolen, Hvidovre

 
3 timers times foredrag for 65 medarbejdere
Per kom. Og de to næste timer fløj af sted, og vi hulkede af grin både siddende og til sidst ude på gulvet. Per er meget inspirerende at være sammen med, dejlig uhøjtidelig med en skøn portion selvironi og en humor der smitter og forplanter sig. Efterfølgende har en del af os gjort brug af diverse humoristiske indslag i hverdagen. Det var en fantastisk eftermiddag. Tak for en uforglemmelig dag. 
Charlotte Bakke, leder af Lions Park i Birkerød