Flere udtalelser fra seniorstyrken

Eksempler på udtalelser gennem de seneste 5 år

"Per er en dygtig foredragsholder med en dejlig krøllet hjerne, som hurtig skaber kontakt og god stemning. Han er fyldt med overraskende perspektiver på hverdagslivet og strør generøst med relevante vitser og anekdoter, der belyser humorens væsen. Han inspirerer til aktiviteter i den tredje alder og tager udgangspunkt i egne produkter og aktiviteter. Publikum veksler mellem store træk på smilebåndene og rullende latter. Det var en dejlig aften."
Ulla Maria Mortensen, formand for Diabetesforeningens Lokalafdeling i Allerød
Foredrag for 30 seniorer, efterår 2019

"Du må skrive dit foredrag ned i en bog. Det var fantastisk. Jeg har aldrig hørt så godt et foredrag før. Du må love mig at lave en bog."
Kirsten Pagh, pensionist i Kongens Lyngby. Foredrag for 100 pensionister, Bondebyen i Lyngby

"Tak for en dejlig cocktail af humor, latter, ironi og teori. Som du sikkert bemærkede, blev der ikke blot klappet begejstret til sidst, men
også efter første afdeling."
Bent Petersen, pensionist og tovholder, Hovedbiblioteket, Næstved

"Jeg siger ikke hvad, men der var noget i dit foredrag, der ændrede mit liv."
Bente Petersen, pensionist og AOF-hjælper, foredrag for 30 pensionister og ældre, AOF Rørbygård i Rødovre

"Jeg skal love for, at vi fik, hvad vi havde ønsket os. Vi blev klogere på, hvilke funktioner humoren har, og hvilke former for humor, der findes. Og vi fik grinet meget. Alle elementer gik flot hånd i hånd. Tak for det, Per."
Carsten Andreassen, præst, Højby Kirke, Odense. Foredrag for kirkens seniorgruppe

"Jeg skal da love for, at du kan holde gang i en stor forsamling."
Ledelsen af Aktivitetshuset Midgård, Slagelse, foredrag for 80 pensionister  

"Tak for nogle dejlige timer. Jeg havde det bare så godt resten af dagen. Jeg er sikker på, at det er rigtigt, at det er sundt at grine – og det er godt at grine sammen.
Jeg er altid meget skeptisk over for foredrag om humor; jeg har oplevet nogle, der var alt andet end morsomme. Men dit foredrag var både informativt og virkelig morsomt – og vi fik rørt både lattermuskler og tankemuskler. Dejligt at du tør bruge dig selv og være et legebarn – jeg var vild med dine briller og dine ’svuppere’."
Anne Marie Kristensen, sognepræst i Sønderbro sogn, Horsens, 90 til foredrag

"Tak for en dejlig humørfyldt formiddag. Det var noget alle kunne bruge. Meget stor tilfredshed, snak og latter under frokosten. Den allerbedste måde, at starte Højskolen på!"
Jette Nielsen, leder af Pensionistsommerhøjskolen ved FOF i Vordingborg

"Per Ryt-Hansen har holdt et 2-timers foredrag ”Humor - gnister og livsglæde” for ca. 60 ældre på et dagcenter. Per er en levende foredragsholder, der kombinerer det faglige med humoristiske eksempler, som alle kan forholde sig til. Alle har efterfølgende talt begejstret om denne oplevelse og jeg kan varmt anbefale Pers foredrag til andre."
Vibeke Sørensen, skoleleder, LOF, Lolland. Foredrag for 60 ældre

"Vi havde vi besøg af Per Ryt-Hansen, der var sommerhøjskole for 60+ i Nykøbing F. Det blev to fornøjelige timer, hvor lattermusklerne blev brugt flittigt. Jeg kan på det varmeste anbefale Per til foredrag med ældre deltagere."
Gunver Frische, skoleleder, FOF, Syd-Øst

"Tak for nogle gode timer både ved bordene og til sidst på gulvet. Både personalet og beboerne blev underholdt. Vi nød at se den glæde, der blev skabt i lokalet."
Judi Johnsen, aktivitetsleder, J. Hages Hus, Nivå

"Tak fordi du gav os opskriften på at gøre vores liv endnu bedre og sjovere."
Anne Stentoft, Nivå. Foredrag for 32 i Nivå Præstegård

"Tak for et meget underholdende foredrag. Jeg håber, du vil skabe en ligeså god stemning som i dag på de næste kurser i kommunen."
Niels de Bang, foredrag for 45 på seniorhøjskole

"Der var ikke kun et stærkt underholdende foredrag. Du ramte os også i hjertet mange gange."
Torsten Ringgaard, præst, Klosteret på Stængervej, Horsens. Højskoledage for 50 ældre

"Det var et imponerende foredrag med mange filosofiske betragtninger og meget, meget morsomt."
Birgit Følling, 89 år, tidligere gymnasielærer på Viborg Katedralskole. Foredrag for 30 ældre i Breelte Parken, Hørsholm

"Dejligt og morsomt foredrag om de forskellige former for humor og god inspiration til hvordan, man kan finde lyspunkter i hverdagen, hvis den bliver for trist. Alle gik hjem med et stort smil på læben."
Helle Kofoed, pensioneret farmakolog, åbent foredrag på Dagcenter, Teglværksparken, Korsør

"Per Ryt-Hansen fik effektivt og overbevisende ryddet ethvert tilløb til dårligt humør af banen, da han holdt foredrag for deltagerne på FOF’s Kulturhøjskole for pensionister.
I foredraget formår han at gøre os klogere på både humorens væsen og dens mange facetter. På humorens nødvendighed hvis livet skal være meget mere end blot overlevelse. Deltagerne vil sent glemme den formiddag, hvor det føg gennem luften med sjove og alvorlige ord: en dag der sluttede festligt af med intet mindre end russisk folkedans. Vi kan varmt anbefale Per Ryt-Hansens foredrag."
Marianne Callesen, leder af FOF i Århus, Foredrag for Kulturhøjskolen for seniorer

"Vi har aldrig før haft 300 personer og 100 personer til foredrag i henholdsvis København og Esbjerg. Et større antal måtte endda afvises på grund af pladsmangel. Per Ryt-Hansen formåede til fulde at inddrage og indtage begge forsamlinger. Hele salen lo ustandselig af fulde kraft, der var rigtig meget god energi, og der var annekoter, der gav anledning til refleksioner over livet, døden, sundheden og om fortsat at være styrmand i eget liv.
Jeg tog hjem begge dage´- beriget med både alvorsord og en dejlig befriende humor. Vi siger tusind tak for nogle vidunderlige timer."
Forårsforedrag, 2014 for 300 personer i henholdsvis København og 100 i Esbjerg
Jens E. Jørgensen, institutionsleder, BUPL`s Pensionist-sektion