Humor-teambuilding

Før samarbejdet i grupperne går i gang gennemgås humorens virkemidler. Dermed marineres både proces og produkt med humor. Se også teambuilding med musik som omdrejningspunkt - og Omvendt Robinsondyst!

Humor-teambuilding
Der er mange forskellige typer af humoropgaver beregnet for grupper at vælge imellem og fremlægge for kollegaerne - i rollen som Verdens Bedste Publikum - med garanteret bifald!
Først gennemgås humorens virkemidler (overraskelsen, overdrivelsen m.fl.) før samarbejdet går i gang. Dermed marineres både processen og produktet i humor, så arbejdsglæden tydeligt både kan ses og høres!

Omvendt Robinsondyst fra 2 timer – 4 timer
En dyst mellem flere hold på samarbejde, snilde, sanser og styrke - for sjov og for alvor.
Det gælder ikke om at vinde. Det gælder om at vinde stort! Og der er præmier… 
Vær Beredt: Det er omvendt! Og så siger vi ikke mere!

Musikalsk teambuilding med et stænk humor:


Grupperne præsenterer deres tekster for kollegaerne

I: Syng jer til sans og samling og indspil en CD!
I samarbejde med Jørgen Thorup - mangeårig keyboardspiller i SHUBIDUA – nu Hardinger Band, afklarer vi jeres kultur, vaner og særheder – så er der nemlig noget at skrive sangtekster om!
Der er overrumplende muligheder for at blive forført af både musik og af egne morsomme tekster. Vi indspiller jeres sange på mobilt lydstudie til originale lydspor:
“Står på en alpetop” eller “Fed Rock”. Vi leverer en CD til hver medarbejder med egen tekst indeni og jer selv udenpå!

II: Og hvad med en Shubidua-Quiz?
Godt humør, sammenhold og stemning for hele arbejdspladsen – så taget letter.
Et forrygende personalearrangement med sjov, spænding og spøjse opgaver, siddende og stående fællessang til “Danmark”, “Hvalborg”, “Den røde tråd” og mange flere. Præmier undervejs og til vinderholdet.
Afvikles for grupper på op til flere hundrede medarbejdere.

”Mageløst, fyldt med energi, fællesskab, glæde, sund konkurrence og masser af syng-med. Tak for et super arrangement til vores forårsfest, hvor 140 personaler i den grad blev revet med på den gode måde.
Flemming Sørensen, leder, Uglegårdsskolen